Coaching

Waarbij kan ik je helpen?

Loop je tegen zaken aan in het leven die voorheen misschien erg helpend waren maar inmiddels belemmerend zijn in jouw verdere ontwikkeling. Waarschijnlijk vind je het lastig om verandering in je gedrag door te voeren. Dat is niet gek! Een mens is tenslotte een gewoontedier en verandert zijn gedrag niet zo makkelijk. Verschillende fases in het leven vragen vaak om ander gedrag. Coaching is een handig hulpmiddel om inzicht te krijgen in jouw gedrag en het effect hiervan op anderen.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kan je helpen om zicht te krijgen op jouw huidige gedrag en de diepere beweegredenen. Met die inzichten kan je ervoor kiezen, nieuw gedrag aan te leren. Gedrag dat je verder gaat helpen in het leven.

Ben je op zoek naar antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe word ik gelukkiger?
  • Is dit het nou in het leven?
  • Hoe kan ik mijn werk beter loslaten?
  • Op welke manier kan ik beter genieten?
  • Hoe bereik ik beter wat ik wil bereiken op mijn werk of privé?
  • Maar ook: Ik heb geregeld conflicten of ruzie met mensen om mij heen, hoe kan ik dit voorkomen?

Dan kan ik je helpen met de juiste inzichten, zodat je het bij jou passende antwoord kunt vinden.
Bij het antwoord op de laatste vraag kan ik je helpen met conflict coaching. Ik kijk dan specifiek naar jouw huidige gedrag in de conflictsituatie en help jou effectief gedrag te vinden dat bij jou past en waarmee je minder snel een conflict krijgt met de ander. Daarbij wordt de relatie dan minder op de proef gesteld. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de pagina voor conflict coaching

Hoe werk ik?

Als geregistreerd ADR coach, werk ik vanuit respect, oprechte aandacht en betrokkenheid. Door mij open, eerlijk en nieuwsgierig op te stellen probeer ik bij jou beweging te creëren. Daarnaast houd ik je een spiegel voor en durf ik je te confronteren, altijd met mildheid en zonder oordeel, zodat jij je bewust wordt van de uitwerking van jouw gedrag op anderen zonder dat je je aangevallen hoeft te voelen. Ik waardeer het erg als humor dit proces ondersteunt.

Ik ben mij bewust dat ik een mens ben die voortdurend verandering doormaakt. Dit bewust zijn van de veranderingen en mijn eigen ervaringen, maakt dat ik me makkelijk kan verplaatsen in iedereen met een leer- of coachvraag.

De twee coachingsdiensten die ik aanbied staan hieronder. De eerste is personal coaching en gaat alleen over jou en jouw ontwikkeling. De tweede is conflict coaching, die gaat in op jouw ‘trigger’ en jouw gedrag bij conflicten. Indien nodig en/of gewenst kan ook jouw conflictpartij hierbij worden betrokken. Klik op onderstaande links voor meer informatie.

In welke regio’s werk ik voornamelijk?

Ik werk voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond, ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega.

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over coaching

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93