Life coaching of Personal coaching

Waarom coaching?

We lopen op het werk of in privésituaties allemaal wel eens tegen lastige dingen aan die ons ervan weerhouden om goed en effectief te functioneren. En waarschijnlijk herken je wel een of meerdere van onderstaande zaken, maar je weet niet goed hoe daar wat aan te doen. Lees dan verder…

Herken je een of meer van onderstaande issues?

 • ik kan geen nee zeggen
 • ik ben bang om een afwijzing te krijgen
 • ik vermijd conflicten
 • als ik kritiek krijg klap ik dicht óf ga ik mijzelf juist erg verdedigen
 • aan belangrijke zaken kom ik niet toe
 • de balans tussen werk en privé is weg

Of je hebt al helder wat je met coaching wilt bereiken. Je wilt:

 • zelfverzekerder worden
 • effectiever worden
 • je communicatieve vaardigheden vergroten
 • gelukkiger worden
 • leren hoe je je kunt ontspannen
 • je assertiviteit vergroten, optimaliseren
 • je persoonlijk leiderschap verbeteren
 • conflicten leren hanteren
 • beter omgaan met ‘lastige’ veranderingen in je leven

Dan kan ik jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Deze persoonlijke ontwikkeling begint bij het bereid zijn om te kijken naar jezelf. Vervolgens krijg je bewustwording van je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Dat kan lastig zijn, vooral omdat patronen in het gedrag vaak moeilijk te zien zijn door jezelf. Deze zitten als het ware verborgen onder het oppervlak. Vergelijkbaar met een ijsberg waarvan het grootste en belangrijkste deel onder het wateroppervlak zit. Als coach help ik je bij het je bewust worden van jouw gedrag door je als het ware een spiegel voor te houden. Ik help je met behulp van verschillende technieken inzicht te krijgen in, en bewust te worden van jouw effectieve gedrag en ook van jouw minder effectieve gedrag. Het is interessant om zicht te krijgen op beide kanten, zodat je dat gedrag kunt versterken of veranderen.

Aan de hand van je leerdoel help ik je met inzichten en handvaten waarmee je tenslotte zelf het beoogde doel kunt behalen. Ik zal je prikkelen, confronteren waar nodig en uitdagen om in beweging te komen in jouw ontwikkeling.

Kennismakingsgesprek

Voor zowel coaching als mediation is het van belang dat jij en ik als gesprekspartners de juiste klik voelen. Een kennismakingsgesprek met mij, zonder tijdslimiet is daarom altijd gratis. Besluiten we beide om met elkaar in zee te gaan dan bespreken we de kosten. Veel werkgevers vergoeden coaching graag omdat ze weten dat het werkt. Vaak reserveren werkgevers een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus veel hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject meestal als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken wat jouw mogelijkheden hiertoe zijn.

In welke regio’s werk ik voornamelijk?

Ik werk voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond, ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega.

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over life- of personal coaching

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93

Je bent van harte welkom hieronder jouw eigen ervaring met mij op te schrijven …

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samen eruit Mediation en Coaching
Average rating:  
 3 reviews
by Dennis Heijnen on Samen eruit Mediation en Coaching
Meer dan tevreden!

Als leidinggevende heb ik twee medewerkers een traject bij Ramon laten lopen. Samen met de medewerkers heeft Ramon de precieze doelstelling bepaald en daar waar nodig bijgesteld als dat van toepassing was. Al snel zag ik een verandering ontstaan bij beide medewerkers. Waar bij de een het zelfvertrouwen groeide en het inzicht in eigen kunnen, leerde de ander situaties te relativeren en beter in te schatten hoe erop te reageren. Van beide medewerkers kan ik zeggen dat ik een sterkere en betere medewerker heb terug gekregen waarbij ze toch vooral ook zichzelf zijn gebleven. Bij een volgende casus zou ik Ramon meteen weer inzetten.

Beste Dennis. Fijn om te horen dat beide personen zich zo goed ontwikkeld hebben. Uiteraard ben ik je een volgende keer graag weer van dienst.

by Monique on Samen eruit Mediation en Coaching
Prettige gesprekspartner

Gedurende een half jaar coachinggesprekken gehad met Ramon. In het eerste gesprek kwam naar voren dat ik wat sceptisch was omdat je ‘de aard van het beestje’ niet kunt veranderen. Zijn antwoord;”ik geloof niet in de aard van het beestje!!” Door de gesprekken heb ik toch andere inzichten gekregen en ben daardoor goed op weg geholpen. Ik zal hem in de toekomst zeker aanraden. Bedankt Ramon.

Ik ben blij dat je inzichten hebt verkregen die je vooruit hebben geholpen, Succes Monique!

by Inge on Samen eruit Mediation en Coaching
Top!

Vanaf maart zit ik in een coaching traject bij Ramon Zinken. Wat een verademing! Had ik dat maar eerder gedaan. Ik wilde graag een coach die neutraal is, dus geen coach die vanuit mijn werk werd aangeboden. Ik wilde graag een eerlijke coach, die aangeeft wat hij ziet en voelt, die oprecht is en reageert vanuit zijn hart. Daarnaast vond ik het persoonlijk belangrijk dat mijn coach niet te snel ging. Ik moest zelf inzien waar het mis ging, het was belangrijk dat het in mijn tempo ging en Ramon paste zich daarop aan. Geen lange theorieën, want de insteek is echt vanuit de praktijk. Voelen, beleven en in het hier en nu leven, dat zijn voor mij de kernwoorden die centraal staan gedurende dit traject. De volgende keer zal ik zonder enige twijfel weer voor Ramon kiezen. Ik heb stappen gezet, waar ik enorm trots op terug kijk. Dank Ramon!

Dank voor jouw review. Je hebt mooie stappen gemaakt Inge, daar mag je trots op zijn!