Mediation bij arbeidsconflicten

Een conflict met werkgever, werknemer of collega?

Arbeidsconflicten zijn erg vervelend. Vaak is een burn-out van één van de partijen of zelfs het einde van een dienstverband van één van beiden het gevolg van het conflict. Schakel mij in als mediator en ik help jullie om weer te luisteren náár elkaar zodat jullie opnieuw in gesprek komen mét elkaar. Hierdoor komen jullie samen tot een oplossing zonder dat daarbij dure advocaten worden ingeschakeld. Mijn insteek is aandacht voor beide partijen en daarbij staan onafhankelijkheid en onpartijdigheid van mijn kant voorop. Ik durf en zal beide partijen waar nodig spiegelen om tot meer wederzijds begrip te komen, waardoor een respectvolle oplossing kansrijk is. Neem contact op met mij en hoor hoe ik jou kan helpen. Kijk ook eens bij Conflict coaching op mijn site, mogelijk kan dat ook uitkomst bieden.

Voor het begeleiden bij een arbeidsconflict hanteer ik een basis uurtarief van € 149,00.

In welke regio’s werk ik voornamelijk?

Ik werk voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond, ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over mediation bij arbeidsconflicten

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93

Je bent van harte welkom hieronder jouw eigen ervaring met mij op te schrijven …

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samen eruit Mediation en Coaching
Average rating:  
 1 reviews
by Ruud on Samen eruit Mediation en Coaching
Erg tevreden

Ramon heeft conflict coaching toegepast bij twee van mijn medewerkers. Ik wilde beide medewerkers behouden voor mijn afdeling en het bedrijf, maar het oneindige ruzie maken moest ophouden. Nu een paar maanden later werken de medewerkers in goede verstandhouding met elkaar samen en hebben zij veel minder vaak ruzie en hangt er bovendien geen gespannen sfeer meer tussen hen

Blij te horen dat het zoveel beter gaat nu!