Mediation bij (echt)scheiding

Je wilt gaan scheiden … wat nu?

Er komt veel op je af. Hoe gaat dat met de kinderen, wat doen we met het huis, de auto, de gezamenlijke bankrekening en nog veel meer. Allebei een advocaat, dat kost veel geld, duurt lang en levert vaak een onbevredigende uitkomst. Mediation is altijd een goede manier om tot een samen gedragen oplossing te komen. De enige voorwaarde voor mediation is dat beide partijen er samen uit willen komen. Op het tabblad ‘Links’ vind je allerlei extra informatie over scheiden en hoe mediation daarbij kan helpen.

getekend plaatje van ouders die hun kind als wapen gebruiken, zo vasthouden. De tekst erbij: Stop met het gebruiken van jullie kinderen als wapens! Je kind misbruiken als wapen is kindermishandeling. Je kind wordt het hardst geraakt en heeft het meeste pijnIndien gewenst help ik jullie met, of voorzie ik jullie van onderstaande zaken:

  • Berekening partner- en/of kinderalimentatie
  • Financieel plan
  • Ouderschapsplan
  • Opstellen scheidingsconvenant
  • Opstellen gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding voor rechtbank
  • Indienen verzoekschrift bij rechtbank
  • Inschrijven van echtscheiding in het Register van de Burgerlijke Stand

Als mediator, met als specialisatie familiemediation, kan ik jullie scheiding van begin tot eind begeleiden. Tevens zijn jullie verzekerd van een hoge kwaliteitsstandaard.

Wat kost het?

Voor het begeleiden van scheidingen hanteer ik een uurtarief van € 149,00. Bijkomende kosten zoals griffierechten worden afzonderlijk in rekening gebracht door de advocaat die verzoekschrift indient bij de rechtbank. Dit kan een advocaat van jullie keuze zijn of de advocaat waarmee ik samenwerk.

In welke regio’s werk ik voornamelijk?

Ik werk voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond. Ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega.

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over mediation bij (echt)scheiding

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93

Je bent van harte welkom hieronder jouw eigen ervaring met mij op te schrijven …

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samen eruit Mediation en Coaching
Average rating:  
 5 reviews
by Ivo on Samen eruit Mediation en Coaching
Prettige gesprekspartner

We zijn snel en correct geholpen door Ramon. Ik vind Ramon een prettig persoon als mediator die bovendien erg zorgvuldig te werk gaat. Er zijn dingen aan bod gekomen waar we zonder Ramon zeker niet aan gedacht zouden hebben. Goed dat we die dingen op papier hebben staan.

Dank voor de review.

by Sander on Samen eruit Mediation en Coaching
Zeker aan te bevelen

Ramon heeft ons goed en snel geholpen met onze scheiding. Ik ga hem zeker aanbevelen.

Dank je Sander!

by Leo on Samen eruit Mediation en Coaching
Uiterst tevreden!

Alhoewel ik er in het begin sceptisch tegenaan keek is het gaandeweg het traject steeds beter geworden. In een scheidingstraject zitten zoveel haken en ogen die je zelf op dat moment heel makkelijk vergeet. Ramon heeft hier uitgebreid de tijd voor genomen om voor ons beiden en zeer zeker voor de kinderen tot een goed convenant en kinderzorgplan te komen. Gelukkig wist hij ook na tijdsdruk onzer zijde ,ivm snelle verkoop van het huis , alles op tijd af te ronden zodat de scheidingsaanvraag tijdig naar de rechtbank kon, zodat we inderdaad samen goed verder kunnen. Ik zie de toekomst samen met de kinderen, na vooral boosheid in het begin, mede door Mediation van Ramon weer rooskleurig tegemoet. Ook de toekomst met mijn ex-partner komt wel weer goed. Duidelijke afspraken , meedenken, goede mondelinge en schriftelijke communicatie en inderdaad gelukkig samen weer verder met kinderen en ex-partner!

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en dat ik jouw scepsis heb kunnen wegnemen 🙂

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»