Mediation bij erfenis kwesties

Ruzie na overlijden van een dierbare

Bij een overlijden spelen de verschillende rouwprocessen van nabestaanden een rol. Daarnaast is er ook de erfeniskwestie waarover eenieder verschillend denkt. Verdriet om het verlies kan leiden tot ruzie of onenigheid tussen nabestaanden, niet iets waar je in een dergelijke situatie op zit te wachten. Er een juridische kwestie van maken kan, maar duurt vaak erg lang, is kostbaar en heeft meestal een onbevredigende uitkomst. Ook in deze gevallen kan mediation een goede uitkomst bieden zolang jullie samen tot een oplossing willen komen. Ik help jullie graag om die moeilijke gesprekken in goede banen te leiden, waarbij ik met aandacht en respect voor ieders standpunten en de fase in het rouwproces rekening houd. Met mij als mediator is de kans groot dat jullie onderlinge verstandhouding goed blijft en de uiteindelijke afwikkeling van de erfenis vele malen ‘eerlijker’ voelt dan na een rechtszaak over de erfenis.

Vaak pas ik in een dergelijke situatie ook Conflict coaching toe omdat het belangrijk is dat de onderlinge relatie blijft bestaan.

Wat kost het?

Voor het begeleiden bij erfeniskwesties hanteer ik een uurtarief van € 149,00 bij twee of drie personen. Vanaf vier personen is mijn uurtarief € 175,00.

In welke regio’s werk ik voornamelijk?

Ik werk voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond. Ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega.

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over mediation bij erfeniskwesties

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93

Je bent van harte welkom hieronder jouw eigen ervaring met mij op te schrijven …

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samen eruit Mediation en Coaching
Average rating:  
 0 reviews