Mediation bij familieruzie

Ruzie met broer, zus, ouder of ander familielid?

Familieruzie kan erg lastig zijn, vaak zijn ze extra heftig omdat je familie zo dicht bij je staat. Bij een familieruzie wordt niet vaak de gang naar de rechter gezocht, veelal wordt het contact helemaal verbroken. Wil je dit voorkomen, of wil je het verbroken contact herstellen, dan help ik je, als gekwalificeerd mediator, graag om op een positieve manier weer met elkaar in gesprek te komen . Voorwaarde is dat jullie samen willen komen. Ik begeleid jullie gesprekken, zodat gebouwd kan worden aan een betere onderlinge relatie. Om ruzies in de toekomst beter te voorkomen, pas ik in dit soort situaties meestal ook Conflict coaching toe. Dit is weliswaar iets minder bekend dan mediation, maar als jullie doel is dat juist de relatie voortduurt, dan is conflict coaching het best passend voor een dergelijke situatie.

Wat kost het?

Voor het begeleiden bij familieruzies hanteer ik een uurtarief van €149 bij 2 of 3 personen. Vanaf 4 personen is mijn uurtarief €175.

In welke regio’s werk ik voornamelijk?

Ik werk voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond, ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega.

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over mediation bij familieruzie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93

Je bent van harte welkom hieronder jouw eigen ervaring met mij op te schrijven …

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samen eruit Mediation en Coaching
Average rating:  
 0 reviews