Over mij

Over mij

Ik ben Ramon Zinken en inmiddels gelukkig in een samengesteld gezin met 5 kinderen.
In mijn directe omgeving heb ik al vaak gezien wat de gevolgen kunnen zijn van scheidingen en familieruzies voor de betrokkenen. Uit eigen ervaring weet ik dat een scheiding of erfeniskwestie een grote impact heeft op alle betrokkenen. En dat de daaruit voortkomende conflicten vele jaren erg vervelende gevolgen kunnen hebben. Een scheiding die omslaat in een vechtscheiding is nog vele malen erger voor de betrokkenen, zeker voor de kinderen, als die er zijn.

Als persoonlijk en zakelijk ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden, samengestelde gezinnen en erfeniskwesties heb ik mijn drijfveer gevonden om anderen bij te staan in conflictsituaties. Mijn doelstelling is partijen in een zo goed mogelijke verstandhouding uit elkaar te laten gaan. Ik streef naar verstandhoudingen die bestendig zijn op de lange termijn, daar haal ik mijn energie uit. Ik begeleid het mediationproces en zorg ervoor dat communicatie op een respectvolle manier gebeurt, waarbij partijen zoveel mogelijk oog blijven hebben voor hun omgeving. Zijn er kinderen bij betrokken dan is extra aandacht voor die kinderen erg belangrijk. Als service schakel ik een kindercoach in die een gesprek voert met jullie kinderen om ook hun kijk op de scheiding mee te nemen in juliie afspraken. Mijn taak is om jullie als betrokken partijen te ontzorgen van de onzekerheden die ontstaan bij een scheiding of andere conflictsituatie. Uiteraard begeleid ik beide partijen op een deskundige, neutrale en onpartijdige manier.

Achtergrond

Ik heb meerdere jaren ervaring als leidinggevende. En in 2006 heb ik een professionele coachingsopleiding afgerond. In 2014 heb ik met succes de opleiding tot geregistreerd MfN familie mediator afgerond, waarna ik mijn eigen mediation & coachingspraktijk ben gestart. Met mij als mediator ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en kan ik je helpen bij allerlei soorten mediations of als life coach danwel personal coach.

Ook heb ik jaren ervaring als buurtbemiddelaar namens de stichting Buurtbemiddeling Venlo. Als vrijwilliger heb ik voor deze stichting heel wat bemiddelingen succesvol mogen begeleiden.

Wat is mijn werkgebied?

Mijn werkgebied ligt voornamelijk in de regio’s Venlo, Venray, Roermond en Helmond, ook de rest van Limburg en een deel van Brabant behoort tot de mogelijkheden. Voor andere regio’s kan ik je wellicht doorverwijzen naar een collega.

Via het contactformulier hieronder kun je contact met mij opnemen of bel me op 06 – 45 75 90 93

Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over mediation, coaching of conflictcoaching

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Of bel: 06 - 45 75 90 93